Zamieszczone przez dominik9420
Myjna BP Łódź Al.Włókniarzy
Zwiń
X
-
Myjna BP Łódź Al.Włókniarzy
Czy myje ktoś z was na myjce samoobsługowej na BP w Łodzi na Al Włókniarzy? Ja myłem tam zawsze auto i byłem ostatnio a ci bandyci albo zmniejszyli ciśnienie w myjkach albo się coś zepsuło :evil: . Na myjce są nowe naklejki itp wiem myślałem ze będzie się lepiej myc a tu dupa. Ciśnienie jest tak słabe ze pozimowego brudu z auta nie można dobrze domyć jak jak kiedys. :evil:Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
-
-
Re: Myjna BP Łódź Al.Włókniarzy
Zamieszczone przez Bartek.KCzy myje ktoś z was na myjce samoobsługowej na BP w Łodzi na Al Włókniarzy? Ja myłem tam zawsze auto i byłem ostatnio a ci bandyci albo zmniejszyli ciśnienie w myjkach albo się coś zepsuło :evil: . Na myjce są nowe naklejki itp wiem myślałem ze będzie się lepiej myc a tu dupa. Ciśnienie jest tak słabe ze pozimowego brudu z auta nie można dobrze domyć jak jak kiedys. :evil:
Ja moge rowniez polecic myjke przy Wroclawskiej/Adwokackiej. Myje ok tylko ruch coraz wiekszy.
Natomiast odradzam wszystkie ze sloniem, bo cisnienie slabe i kasa szybko sie konczy a programow z 10 i slabo to przejrzyste.
Najgorsza myjnia na ktorej ostatnio bylem to obok Tesco na Widzewie, tam za 1zl wody leje chyba ze 30 sekund.
Komentarz
-
-
Chodzi mi o BP na Włókniarzy/Drewnowska zaraz obok Lidla.
[ Dodano: Czw 28 Lut, 13 15:27 ]
Byłem na myjni na Carrefour na ul Grabieniec i sprzęt i ciśnienie jest ok. Za 2 zł mamy 1,5min. Ale muszę jeszcze podjechać na tą wrocławską,tylko gdzie dokładnie ta myjka jest? I jak wygląda tam cennik?Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
Komentarz
-
-
Bartek.K,
ta myjnia jest do bani na tym Grabieńcu - tyle programów, żebyś jak najdłużej mył auto
na Wrocławskiej masz 6 - wstępne, zasadnicze, szczotka z pianą, płukanie, wosk, nabłyszczanie
wystarczy skorzystać z zasadniczego, szczoty do progów i nabłyszczania i Superba jestem w stanie umyć za 8-10 zł.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartek.K...Na myjce są nowe naklejki itp...
Ogólnie to dobrze usyfionego auta np po zimie nie sposób domyć na tych stacjach bezdotykowych , no może jak ktoś wrzuci 20pln
Myję już kilka lat na BP ,ale nie zwracałem uwagi czy płacimy tam za czas czy za ilość wody :roll: ?, oświećcie mnie.
Komentarz
-
-
bishop, na bp 1zł=45sek mycia (o ile pamietam)
ja kiedyś myłem na tego typu myjkach ale dałem se spokój wole w domu obmyć. i tak jak pisałes, porządnie usyfionego auta. np po zimie, to nikłe szanse no chyba ze mamy quart-a na aucieOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopBartek.K napisał/a:
...Na myjce są nowe naklejki itp...
Co na tych naklejkach jest ? pokemony czy co? :wink:Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartek.KPani i Pan powiedzieli ze oni nie znają się na tym nie znają,ale przekażą informacje do centrali.
Komentarz
-
Komentarz